Aktuelt og nyheter

NYTT OG AKTUELT

 

 

Dugnad 9. og 10. september

Det blir dugnad i stallen lørdag og søndag kl 1100 til 1500. Det er i hovedsak klargjøring til gjester i forbindelse med KM i sprang som vi arrangerer påfølgende helg. Velkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuell seier til Lillehammer Rideklubb - KM Dressur 2017

Vi gratulerer Sara Dobloug med gull i LA:5. Av 18 startende stakk hun av med 1.plassen sammen med sin hest, Darijo. 67,097 % og overlegen kretsmester!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagseier til Lillehammer Rideklubb - KM Dressur 2017

Vi gratulerer lagleder, Metter Rønning og ekvipasjene på bildet over, med gull i LA hest i regi av Starum Hestesportsklubb. Fra venstre, Sara Dobloug og Darijo, Jeanine Enger og Zorvi Kinski og Aurora van der Velpen og LL Royal Delay.

 

KM Dressur på Starum Hestesportsenter 26. og 27. august - Lirk stiller lag

Vi ønsker vårt dressurlag bestående av lagleder, Mette Rønning og ekvipasjene Aurora van der Velpen på LL Royal Delay, Jeanine Enger på Zorvi Kinski og Sara Dobloug på Darijo lykke til i lagkonkurransen i LA hest på lørdag.

 

 

KM SPRANG 16. og 17. SEPT. 2017

Invitasjon til KM sprang ligger nå tilgjengelig på horsepro.no. Påmeldingsfrist er 11.09.17 kl. 18:00.

 

KM SPRANG UTSATT TIL 16. OG 17. SEPT 2017

Grunnet annet arrangement på Birkebeineren Skistadion er opprinnelig oppsatt stevne (2. og 3. sept) flyttet til helgen 16. og 17. sept. Vi ser frem til et flott kretsmesterskap i sprang, og vi ønsker hester, ryttere, familie og venner - og alle andre velkommen til Birkebeienern Hestesenter - Lillehammer rideklubb og til KM Sprang 2017!

 

I forbindelse med kretsmesterskapet har Lillehammer Rideklubb fått svært gunstige priser på overnatting til våre gjester på Birkebeineren Hotel & Apartments. Se mer informasjon under fanen "Birkebeineren Hotel & Apartments" på nettsiden vår.

 

Rideskole

For 2017 er det fremdeles uklart om det blir rideskole på Birkebeineren Hestesenter. Vi kommer med oppdatering om dette når alt er avklart. Ved interesse og evt spørsmål, sent en e-post til rideskole@lirk.no

 

Stallplass på Birkebeineren Hestesenter

Vi har for tiden 2 ledige stallplasser.

Ta kontakt med oss på e-post stallstyret@lirk.no eller ring Marte Johannessen på 482 50 108 for å høre mer!

 

Årsmøte 8. mars og nye medlemmer til styret

Den 8. mars avholder klubben sitt årsmøte på Birkebeineren Hestesenter. Aktuelle dokumenter legges ut på hjemmesiden en uke før styremøtet, se fane "Klubben" og trykk videre på styret og dokumenter. Dokumentene kan også sendes pr e-post til de som ønsker, ta kontakt. Vi søker også nye medlemmer til styret som styremedlem og vara. Hestekunnskap er ikke noe krav, vi ønsker oss personer som kan bidra med nye tanker og ideer! Er du interessert eller vet om noen som kan passe, kontakt oss på styret@lirk.no

 

Dugnader

Som i alle idrettsklubber er vi helt avhengig av god dugnadshjelp. Styret jobber i disse dager med å sette opp en dugnadsplan for 2017 som sendes ut til alle medlemmer. Der blir man tilfeldig plassert på en dugnadsjobb. Det er ikke mange timene og store jobben det er snakk om, dugnad på stevner er hyggelige og kombineres med å se på flinke hester og ryttere :) Skulle ikke den aktuelle dagen passe ønsker vi at man forsøker å bytte med noen, og gir styret beskjed på styret@lirk.no

 

Medlemsskap 2017

Ønsker du å bli medlem i 2017?

For 2017 er kontigenten følgende:

Junior (t.o.m. året du fyller 17 år) - kr 325,-

Senior - kr 550,-

Familie - kr 600,-

 

Ta kontakt for innmelding på innmelding@lirk.no

Se medlemsfordeler under fanen "Klubben"

Velkommen som medlem hos oss!

 

Klubben var 50 år i 2016!

12. mai 2016, var det 50 år siden klubben ble stiftet! Dette ble feiret, og det ble arrangert en jubileumsfest på Skihytta.

Copyright © 2015 Lillehammer Rideklubb