Ønsker du å bli medlem?

Hvis du ønsker å melde deg inn i klubben vår sender du en mail til innmelding@lirk.no.

I mailen skriver du følgende;

• Fullt navn
  • Gateadresse, Postnummer og Poststed
  • Fødselsdato
  • E-mail adresse (for utsending av infoskriv, invitasjoner til arrangementer og ved fornyelse av medlemsskap)

Hvis du ønsker familiemedlemskap trenger vi navn og fødselsdato på alle i familien som skal meldes inn.

Dere som har bruker i Min Idrett, kan også gå inn via den siden og bestille medlemskap der.

Medlemskontigenten må betales før medlemsskapet anses gyldig.

Oppstallører på Birkebeineren Hestesenter plikter til å tegne medlemskap i klubben.

~ ~ ~

For 2017 er kontingenten følgende:

• Junior (t.o.m. året du fyller 17 år) - kr 325,-
  • Senior - kr 550,-
  • Familie - kr 600,-

For at Rideklubben skal få noe støtte fra det offentlige må alle medlemmer være registrert gjennom offentlige registre i Norsk Idrettsforbund. (NIF) Dette betyr at ALLE medlemmer må betale kontingenten gjennom "MinIdrett". Er dette utfordrende å få til kan styret bistå med veiledning.

Velkommen som medlem!